söndag 22 juli 2007

Hej hopp allihop!

Nu ska ni få höra en grej, jag Woodi har börjat göra som brorsan och lyfta på benet när jag ska kissa. Tecken på att att jag vuxit till mig lite, haha :-) Idag är det söndag och det betyder valpkurs, denna gången så testade vi på att leta efter en leksak som husse gömde. Det var ganska lätt för det blåste motvind, men det gör ju inget att det är lätt första gången. Atlas och matte var ute och gick i skogen som vanligt.

Sen var vi tvungna att åka hem för husse skulle åka till jobbet, konstigt att affärerna ska vara öppna på söndagar oxå...Men snart ska vi på semester, vi åker till Oslo den 13 augusti. Vi ska åka hälsa på mattes kompis Erika och Marius. Sen blir det en liten roadtripp till Smögen påväg hem. Det ska bli skoj! Kommande helg ska vi försöka komma ut på sjön och vädret tillåter, hoppas! Nej nu ska vi sova middag..se vad som händer ikväll!

1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Hej på er!
Vilken tur Woodi att du hjälper husse att hitta grejer, vem vet en vacker dag kanske han tappar vantarna eller nycklarna och då kan du göra honom en tjänst.
I Oslo borde du hälsa på släktingar för du har en ( halv)Systerdotter där, lilla vackra Nova.
ha det bra allihopa i familjen.
Hälsningar Lala och resten av DH gänget.