tisdag 21 augusti 2007

En dag på sjön

Idag har vi varit ute på sjön sommen. Det var varit en riktigt go dag, den startade vid nio när vi åkte hemifrån. Vi styrde kosan mot Blåvik där vi möttes av kaffedoft, efter att matte och husse fikat med Johan och vi lekt under Ann-Brith och Lennarts(Johans mamma och pappa) altan så åkte flytvästarna på. Vi åkte ut på sjön och hittade en fin plats i både lä och sol. Där badade vi allihop, även fast det inte varit så jätte varmt i sommar så var det ganska skönt i vattnet. På eftermiddagen så åkte vi till Torpön och människorna fick lunchbreak. Ikväll har vi mest tagit det soft efter en händelserik och rolig dag. Se bilderna för att förstå :-)
















En liten summering vad som hänt under augusti kommer nedan via bilder. Vi har varit barnvakt åt Lindas systerdotter Nelli, varit på utställning i Norrköping, varit på semester i Oslo, badat och haft det riktigt bra helt enkelt. Se och lär:-)








1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Hej på er!
Så kul att ni är tillbaka på bloggen igen, då kan jag följa era förehavanden. Ni skötte er fint på utställningen alla 4:a, och övning ger färdighet.
Vi hörs
Lala & gänget