tisdag 22 september 2009

Freestyle!

Förra tisdagen började vi på en freestylekurs på Linköpings hundungdom och i kväll är det dags för det andra kurstillfället. Det ska bli superskoj, men vi måste erkänna att vi inte tränat så mycket på läxan som vi borde... Den senaste veckan har varit hektisk!

I tisdags: började ny kurs

Onsdag: var med matte och tränade agility innan hon var hjälpinstruktör på fortsättningskursen i agility (då fick vi sitta i bilen...)

Torsdag: långpromenad med Rocky och Tage i skogen innan sista tillfället på temakursen i agility, kontaktfält med Anna-Carin

Fredag: vi var tvungna att vila oss i form

Lördag: tävling i Söderköping! Vi träffade Woodis syrra Sizla och tävlade i både hopp och agility. Det gick rätt bra, Woodi gjorde ett suuuperbra lopp i hoppklassen men husse gjorde att de diskade sig eftersom han lät Woodi starta innan de fått startsignal av domaren. Det misstaget gör han nog aldrig om... Matte glömde banan i agilityklassen, annars gick det bra;) Vi kan ju tillägga att ingen nollade i agilityklass I small så vi känner oss rätt duktiga, det var en svår bana! På kvällen hade vi gäster eftersom husse fyllt år.

Söndag: mer gäster för att fira husse.

Måndag (igår): hade vi äntligen tid att träna på freestyleläxan! Vi slappade hela dagen och tränade lite på kvällen, det gick fort att lära sig läxan som var att ställa sig med framtassarna på något (Atlas en liten hink och Woodi en kartong), vi kan ju redan det här med klicker och target. Nu ska vi fika med matte, bulle för matte, morot för oss;)

Inga kommentarer: