söndag 7 oktober 2007

Fullspäckad helg!


Halloj!


Helgen som gått har varit fullspäckad! I fredags var vi på inflyttningsfest hos Rocky och Tage och deras människor Linnea och Per. Det var jätteskoj! Det var bara synd att matte inte kunde vara med, hon var på kalas hos sin kompis Anja istället. (Mycket kalas så här på hösten, nästa vecka ska vi på 60-årskalas också!)


Igår så var matte och husse på en överaskningsdag som mattes storasyster Jenni och hennes man Patrik hade ordnat så då var vi hos mattes mamma Gun-Inger och hennes man Roine och hjälpte Gun-Inger att städa och Roine att fixa badrummet, de är så glada när vi kommer för de tycker att vi är så bra på att hjälpa till! Och så får Gun-Inger sällskap på sina promenader också. På kvällen kom matte och husse och hämtade oss och då fick vi veta att de hade varit och ridit på förmiddagen och sen kört go-cart på eftermiddagen och då kände vi att det var mycket bättre att vara hos Gun-Inger och Roine än att vara med dem. Hästar är ju ganska stora och otäcka och sådana där go-cartbilar låter ju alldeles för mycket! Vi måste ju dock berätta att husse faktiskt kom trea på go-carten och kom hem med en fin bronsmedalj! Matte var sämst av alla sju som var med och kom sist men hon säger att det inte gör nåt eftersom hon var bäst på att rida, hon som hade hästarna frågade faktiskt matte om inte hon ville låna hästen hon red hela vintern eftersom de passade så bra ihop. Men matte sa nej (bra tycker vi) eftersom hon inte har tid även om hon gärna skulle vilja ha en häst. I alla fall så hämtade matte och husse oss från Gun-Inger och Roine och så åkte vi hem till Jenni och Patrik och åt mat och lekte lekar tills det var dags att ta tåget hem.


Idag har både matte och husse jobbat så då har vi fått vara hos Jessica och John och det gillar vi skarpt! De är jättebra att leka med, Jessica kan kasta saker hur länge som helst. Fast idag var både de och vi lite trötta så vi tog det lugnt en del också. Nu är det snart dags för sängen så matte säger att hon ska borsta oss lite, det ska bli skönt. Ha det gott tills nästa gång vi hörs!

1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Havremoppar har miljövänligare avgaser än go carts, men de tar tid att sköta om. Troligen räcker det för era människor att ta hand om er unga spolingar , så att ni fortsätter att må bra.
ni har ju bra också med övriga 2- benta vänner och släktingar som ställer upp för er när det behövs. Kom dock ihåg grabbar att springa efter saker som kastas inte är så nyttigt, det räcker att ni springer efter varandra. Fast det är klart att Apportera är ju nyttigt att kunna, då kan ni hämta saker som Husse eller Matte glömt eller tappat. Ha det bra, hälsningar
Lala & gänget.