söndag 28 oktober 2007

Härlig söndag!


Hej allihopa!

Läget är lugnt med oss, Woodi har slutat äta sin medicin mot benhinneinflammationen och haltar inte alls! Matte och husse säger dock att han ska ta det ganska lugnt ett tag till för säkerhets skull så än blir det inga långa, vilda lekar ute i det fria tyvärr... Men det är ju ganska trevligt att gå koppelpromenader och leka lite lugnare inne också!

Igår skrev matte tenta hela förmiddagen och var jättetrött när hon kom hem men det blev en härlig långpromenad innan vi fick mysa och sova med henne i soffan ett tag. Husse var ju hemma på förmiddagen innan han började jobba så vi var faktiskt lite trötta vi med. Matte stollade ju dessutom upp ovanligt tidigt, hon brukar aldrig börja skolan klockan åtta på morgonen annars! På kvällen skulle matte iväg och äta med några kompisar så då umgicks vi med husse och John, lagade mat och hade en härlig grabbkväll bara vi fyra, det var härligt!

Idag har matte jobbat och husse varit ledig som omväxling så då har vi varit i skogen i Vidingsjö och tagit en härlig promenad och hängt med husse så mycket det bara gått!
På kortet ser ni hur Atlas ser ut nybadad!

Nu ska vi väcka husse som somnat på soffan och ta en kvällspromenad och sen ska vi krypa till kojs. Ha det bra tills nästa gång vi hörs!



1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Hur gick tentan???
Varma hälsningar till er alla i höstblåsten.
Lala