onsdag 17 oktober 2007


Hallå!

Nu har husse inte hjälpt oss att skriva på ett tag så idag är det matte som skriver medan vi dikterar. Vi har haft det fullt upp på sistonde, det är därför vi inte skrivit.

Ifredags var vi i Mjölby och grattade Johan som fyllde 25! (Det är honom vi har åkt båt med några gånger.) Det var trevligt men väldigt kallt ute när vi gick fram och tillbaka till bilen.

I lördags hade Roine 60-årskalas och det var vi förståss bjudna till. Han bjöd människorna på smörgåstårta (det gjorde Johan också!) och så hade han köpt godis till sina och Gun-Ingers barnbarn. Vi trodde inte vi skulle få nåt särskilt men han hade köpt både tuggben och godis till oss också, mumsigt!

Det blev ganska sent hos Roine så i söndags tog vi det lugnt med husse medan matte åkte iväg på Sjöslaget, en finlandskryssning med bara en massa studenter. Hemskt sa husse men matte verkade rätt nöjd när hon kom hem.

Igår var det sista gången på agilitykursen för Atlas. Tyvärr har Hundungdom i Linköping sin bana utomhus på en plan utan belysning så det fick bli en kort kurs igår, man kan ju inte hoppa om man inte ser hindrena! Men det var kul i alla fall, vi körde en hel bana och fast matte var helt snurrig så klarade Atlas att förstå vad hon menade!

Woodi var hos veterinären i fredags för han haltar. Doktorn sa att han har benhinneinflammation så han får ta det lugnt i två veckor medan han äter medicin. Tråkigt! Men det gör inget för då får vi träna mer på att vara ifrån varandra eftersom Atlas behöver gå lite längre promenader ibland och då går matte först med Woodi och sen med Atlas. Fast oftast går vi alla tillsammans och då blir Woodi buren när han får ont i benet.

Idag har vi fått träna lite inomhus och utomhus, Woodi och matte har tränat på sitt och såna lugna saker inne medan Atlas har lekt med sin aktiveringsfilt och sen har Atlas och matte tränat utomhus medan Woodi fått sitta stilla vid ett träd så nu är vi trötta och ska sova en stund.
Bilden är från en dag i somras när vi busade med husse på baksidan.

Ha det gott!

Inga kommentarer: