måndag 7 april 2008

Agilitykurs

Ikväll har vi varit på agilitykurs alla fyra. Hur kul som helst! Det var Rocky och Tages matte Linnea som ledde kursen och hon visade med Rocky hur vi skulle göra, det var kul fast vi fick inte hälsa på honom förrän kursen var slut... Men då fick vi ju också hälsa på Tage!
Atlas gick med matte och Woodi gick med husse, precis som det ska vara:-) Vi fick träna på att springa genom en tunnel, hoppa över ett vanligt hinder och att hoppa över ett långhinder. Innan vi började med det så fick vi värma upp tillsammans, vi fick lära oss lite nya lekar och det är ju alltid roligt! Vi tyckte att hela kursn var jättekul och ser verkligen fram mot nästa vecka, innan dess ska vi försöka träna lite så vi verkligen lär oss vad vi ska göra även om vi redan är väldigt duktiga;-)

Det enda som inte var så roligt var att vi missade de två första perioderna på hockeyn men vi fick ju se sista perioden och LHC vann ju med 6-4! Jippie!! (Fast det var mest husse som tyckte det var lite tråkigt att missa hockeyn...)

Nu är vi så himla trötta så vi ska gå och lägga oss. Imorn ska vi följa med husse till Tranås och kolla på vår båt med honom och vår "farfar", det blir spännande!

Inga kommentarer: