torsdag 27 mars 2008

Hundvakt

Tja tja, nu var det ett tag sedan igen...usch vad vi är dåliga :-(





I måndags ringde husses kompis till honom och frågade om vi kunde ha Rocky och Tage hos oss på tisdagen och onsdagen. Deras dagmatte har fått jobb så hon kan inte ha dem på dagarna mera så det blev lite kris för Linnea och Per. Som tur var har husse varit ledig i 5 dagar i streck över påsk, så det gick ju jätte bra. Så vi har alltså haft våra polare Rocky och Tage här i två dagar (med undagtag för kvällarna/nätterna). Vi har haft jätte skoj, busat ute i snön och här i lägenheten. När vi har varit ute på promenad så har alla kommenterat att vi var fyra stycken papillioner. Haha, klart vi blir poppis här i Tannefors :-)





Påsken var helt okej, vi tycker ju om att det blev lite snö denna vinter iallafall. Snön är ju god att äta och så kan man ju rulla sig och hoppa runt i. Vi äter ju inte människogodis så vi fick goda tuggben av matte istället...mums!





En annan sak som vi måste ta upp är ju hockeyn, vi är ju som alla vet (?) LHC-fans, och nu är ju hockeyslutspelet igång. Vi ser på varje match med husse, vi har nämligen fått både Canal+ och kanal 9 nu. Dessutom krossar ju LHC alla lag...."Vi älskar Linköping, stora stolta Linköping..."

Nedan ser ni när vi busar.....




Inga kommentarer: