lördag 15 mars 2008

Melodifestivalfinal

Ja ikväll är det äntligen dags för det allra sista avsnittet av melodifestivalen. Vi brukar titta på det med matte och husse och vi börjar faktiskt längta efter slutet... Ikväll kommer mattes mamma, Roine, Tina och Emil hit och tittar med oss, det blir ju kul! Förra lördagen var Jessica och John här och tittade med oss och helgen innan det Johan, Eve och Petter så det har ju varit bra lördagar även om vi börjar tröttna på de skrålande människorna på TV:n ;-)

Eftersom vi ska ha besök ikväll så tar vi det rätt lugnt nu, matte pluggar och vi halvsover mest. Vi har gått en härlig långpromenad på förmiddagen och det blir en till i eftermiddag och så blir det lite träning när husse kommer från jobbet så vi har allt lite att göra ändå. Men just nu är det vila som gäller så vi är pigga en stund när vi har besök. Vi brukar somna vid nio men vi kan ju vara trevliga mot våra gäster fram till dess :-)

Igår var vi i skogen med husse medan matte var hos Cici och pluggade. Sen på kvällen åkte vi med husse upp till Cici och matte för husse skulle på kalas hemma hos Eve som fyllde 23 år. Grattis! Så då hjälpte vi Cici och matte att plugga och så lekte vi lite med Ping också. Cici och Ping kanske också kommer hit ikväll, det blir skoj i så fall, vi kan faktiskt umgås avslappnat nu för tiden och det är ju bra eftersom matte och Cici ska skriva c-uppsats ihop hela våren! Oj vad vi längtar efter våren förresten! Vi tar och visar er ett kort från förra våren där Atlas njuter av solen borta på Hawaii-öarna.

1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Tack för att ni bytte färg på bakgrunden, nu blir det lättare att besöka sidan, den där illande blå var inget för en färgkonsulent som mig.
Nu lyssnar vi på finalen av melodifestivalen.

Lala,Lotta & övriga DH gänget.