fredag 7 mars 2008

Äntligen fredag!


Äntligen är det fredag! Nu ser vi fram mot helgen, husse ska vara helt ledig hela helgen = härligt! Han jobbar nämligen på Tornby den här månaden och det tycker både vi och matte att det är jättetråkigt. Då slutar han ju inte förrän kvart över åtta på kvällen och kommer hem först halv nio och då brukar vi vara rätt trötta... Men nu får vi ha honom hemma i två hela dagar! Imorn ska matte och hennes mamma på chokladfestivalen och då ska vi hänga bara vi grabbar.

Just nu är vi ensamma hemma med matte, husse är hos sin kompis Micke och där träffar han deras boxer Kasper så vi kommer ha mycket att lukta igenom när han kommer hem ;)

I veckan blev det igen kurs, det var massa hundar som inte kunde så tyckte Malin att vi kunde ställa in och det var ju lika bra, det blir så jobbigt om man bara är två hundar på kursen... Men Malin berättade också när hon ringde att nån hund som går kurs hos henne hade fått löss så matte och husse letade igenom oss noga och i onsdags gick vi med matte bort till affären så att Malin kunde hjälpa till att kolla - vi har inga löss. Men vi träffade en jättetrevlig gordonsetter-tjej på affären, Millie heter hon och hon är jättesöt! Woodi tyckte hon var lite läskig men Atlas blev kär på en gång, han blir ju lätt förälskad ;)

Imorn kommer Jessica och John hit på kvällen för att titta på Melodifestivalen, det blir skoj! Och så har husse lovat att vi ska åka till skogen på dan så nu bara väntar vi tills det blir morgon!

Inga kommentarer: