söndag 18 november 2007

Helgen går fort

ja, en helg går väldigt fort. Speciellt en helg där det händer massa saker. I fredags var vi ju hos Roine och Gun-Inger en sväng medans husse var på årets innebandymatch i Östergötland. Men när han kom och hämta oss så var han besviken. Boxholm förlorade med 10-13 mot Mjölby. Konstigt det där med domare, de kan aldrig döma som man vill...haha.

Lördagen började med en promenad med husse innan han gick till jobbet. Sen hängde vi med matte och var ute och busade en hel del. Vid fyra begav vi oss till stationen för att åka tåg till Mantorp, Jenni och Patrik (mattes syster) hade ordnat ett litet parpartaj med gott sällskap och mat. Vi åkte dock hem ganska tidigt och sov gott...:-) Det var ju en morgondag också..som husse brukar säga.

Idag hade vi en skön förmiddag, promenad och långfrukost. Vi hade bestämt med Elin och David att vi skulle hälsa på dem nere i Jönköping, så vi begav oss dit vid lunchtid. Hos dem var också husses föräldrar. När människorna hade ätit gick vi en lång promenad i området som E&D bor. Det var skönt att komma ut även fast det var grått och ganska skitigt ute. Det märks ganska tydligt på oss eftersom vi är så vita i pälsen. Jag, Woodi, duscha faktiskt idag. Det var skönt efteråt även om jag inte är jätte förtjust just när jag duschar..haha:-9

När vi kom hem har vi alla fyra hade en skön och lugn tv-kväll..Nu väntar sömn och uppladning inför en ny spännande vecka. Hej för idag !!

Inga kommentarer: