fredag 16 november 2007

Ser fram mot kvällen

Hej allihopa!
Idag inspireras vi av Lalas blogg och visar ett kort på Atlas i den första snön förra året. Då var han liten och hade inte alls lika mycket päls som han har nu!

Idag är det fredag igen, veckorna går himla fort! Nu är det ju nästan jul säger matte och husse. Då ska vi åka till Borlänge och fira med husses familj, det ska bli spännande. Hoppas bara att husses morbror tål oss, han är lite allergisk. Fast de andra människor vi träffat som är allergiska har inte känt av nåt när de träffat oss så vi hoppas det går bra! Vi får väl tvätta oss ordentligt innan, man ska ju vara fin till jul.

Vi har haft en lugn vecka, längtar verkligen till slutet på månaden för då ska Woodi och matte börja en vardagslydnadskurs hos Tomas. Han har ju bara gått en valpkurs med husse innan så matte och han vill gå en tillsammans också. Och Atlas och matte ska börja en lydnadskurs hos Malin då också, det ska bli skoj! Fast mest längtar Atlas till våren då han ska fortsätta lära sig agility...

I eftermiddag ska vi följa med matte hem till Cici och Ping, vår mopskompis. Matte ska låna en klänning av Cici så hon har något fint att ha på sig på sittningen hon ska på i kväll. Det ska bli kul att träffa Ping, vi var där i fredags, människorna spelade spel. Woodi börjar faktiskt tycka att hon är lite mindre otäck nu:)

Matte ska alltså på sittning ikväll och husse ska åka till Mjölby och kolla på innebandy så då har vi bestämt med Roine att vi ska vara hos honom, det är ju mycket roligare än att sitta hemma och vänta! Då kan vi springa runt och busa både ute och inne hur mycket vi vill och få hur mycket uppmärksamhet som helst av både Roine och mattes mamma, kanonkul!

Nu ska vi gå ut en liten sväng så nu har vi inte tid att skriva mer.

Inga kommentarer: