söndag 16 september 2007

Bröllop och FF




Hej hopp, idag får vi börja med att gratulera Elin och David till giftemålet. De gifte sig i Blåviks kyrka igår, enligt husse och matte var det en fin vigsel och kul fest, vi hoppas de får det trevligt på Maldiverna.




Vi har varit hos Micke och Åsa när husse och matte varit borta. Vi åkte dit vid halv elva på lördags förmiddagen och stannade till typ fyra idag. Micke och Åsa är jätte snälla och bor mitt i stan så vi har varit på stan och kikat till läget. Sen har vi busat och lekt med dem, tack ska ni ha det var skoj :-) Husse och matte hälsar och tackar oxå!




Nu börjar snart en ny vecka och en tråkig sak är att husses semester är slut så han börjar jobba imorgon igen. Så nu kommer vi få vara ensamma lite mer igen, men men vi har ju varandra:-)
Vi dock framemot att vi ska åka ner till Ödeshög på lördag på valpträff hos Lala och träffa massor av papillionkompisar. Så Lala, du vet att vi kommer!!


1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Ni är såååå Välkomna!!!
Hoppas att husse och matte inte hade alltför ont i huvudet i dag, jag har hört att bröllop kan ha den inverkan på en del.
Vi ses snart
Lala