söndag 30 september 2007

Tanneforsdagen

Tjenare tjenare, idag har det varit Tanneforsdagen och vi har visat upp oss. När vi vaknade och tittade ut kunde vi konstatera att det regnade jätte mycket. Men men finns inga dåliga väder bara dåliga .....sagt och gjort vi gav oss ut i regnet. Sen skulle matte iväg och bli sminkad, det vi har ju nämligen varit med på modevisning idag. Modevisningen skulle börja kl. 12 men eftersom det regnat så mycket på förmiddagen blev det framskjutet lite. Alla som skulle vara med samlades i Tannefors kyrkas församlingshem för att byta om. Matte och Katrin hjälpte oss med våra tröjor och jackor som vi skulle göra reklam för. Det kom ifrån vår favvobutik Dog Design som ligger här i Tannefors.



Sen var det dax för oss att sätta igång, jag, Atlas, gick med matte och Woodi med husse. Första gången visade jag en röd basebolljacka och ett coolt koppel, Woodi visade upp en camoflagehood med matchande halsband och koppel. Det var alldeles lagom mycket folk så vi vandrade runt där och såg ganska coola faktiskt:-).


Efter första gången gällde det att byta om fort för nästa gång så gick båda vi ihop med matte. Då hade vi på oss likadana t-shirtar med döskallar på. De var matchade med äkta Harley Davidsson koppel...Husse fick gå med en annan hund, Wilma, hon är en nioårig flat som är jätte snäll. Det är Malins (en av de som äger Dog Design) äldsta hund.

Det var väldigt kul och spännande att vara modell. Lite läskigt oxå förstås, men vi är ju ganska vana vid att vara i blickfånget,haha!

Eftermiddagen var ganska soft, eftersom det blev bra väder tillslut så åkte vi ut i skogen och vi fick springa av oss lite. Husse och matte tyckte vi behövde det efter allt modellande. Man får ju inte glömma att man är en hund:-))

Det var våran dag i korthet, imorgon ska vi till Vallaskogen med matte och Jessica. Vi ska gå tipspromenad. Innan vi somnar så måste vi välkomna Kasper till Linköping. Kasper är en 10-månaders boxer som ska bo hos våra människokompisar Micke och Åsa. Hoppas vi får träffa honom snart.




Inga kommentarer: