fredag 21 september 2007

Skogspromenad


Hej allihopa!
Idag har vi haft en bra dag! Husse åkte iväg vid fem morse för att fiska kräftor men vi och matte fick ligga kvar och sova. Vid sju tyckte dock jag Atlas att vi sovit färdigt så då väckte vi matte och så gav vi oss iväg på en skön promenad innan det blev frukost. Eftersom vi väckte matte så tidigt fick vi rå om henne ett par timmar innan hon cyklade iväg till skolan med sin hemtenta. Det var ganska skönt för då fick vi leka ifred! Matte tyckte det såg ut som ett bombnedslag när hon kom hem igen vid lunch...

Sen tog vi det lugnt ett par timmar innan Linnea kom med våra papillonkompisar Rocky och Tage. Det var roligt att se dem och jag Woodi lekte jättemycket med Tage, han är en månad yngre än mig så det gäller att passa på att bossa lite när man har chansen!

När Linnea, Rocky och Tage åkt hem åkte vi ut till Tinnerö eklandskap och gick, eller snarare sprang, i skogen. Det var skönt väder och vi slapp regnet. Dessutom är det ju härligt att få springa lösa emellanåt! Bilderna är från skogspromenaden.

Nu på kvällen tar vi det lugnt, måste ju vara pigga när vi åker på valpträff i Ödeshög imorgon!

Inga kommentarer: