söndag 9 september 2007

Klubbarp


Halloj!


Nu var det ett tag sen vi skrev igen... Matte och husse har äntligen fått tillbaka sin dator från reparationen så nu ska vi försöka bli lite mer frekventa i vårt skrivande. Tack så mycket Emilie för lånet av dator under tiden! Det blir ju dock lite annorlunda när man har någon annans dator.



Igår var vi på utställning på Klubbarps hundklubb. Det var jättekul (även om det var en lång dag) för vi träffade Lala och Ann (Woodis uppfödare och hennes kompis) och våra hundkompisar Vera, Kryddan och Maja. Med var också Xolo (Sudden heter han nu) och hans människor. Honom har vi inte träffat på jättelänge, inte sen han var en liten ullboll, så det var kul att se hur stor han blivit!

Det var både drive-in och förhandsanmäld utställning på Klubbarp. Atlas tävlade bara i drive-inen, han och matte tycker inte att det är så roligt att vara i ringen... Jag Woodi tävlade i drive-in, förhandsanmäld och uppfödargrupp så jag och husse börjar få in snitsen på hur man ska vara i ringen! I drive-inen gick det sådär, det hade precis regnat så domaren gillade inte våra pälsar men annars gick det bra! Jag fick HP men Sudden, den lilla rackarn slog mig;). I uppfödargruppen kom vi femma (tävlade ihop med Vera, Maja och Sudden) och det är ju bra! Vi kom hem vid sex och då var vi riktigt trötta! På bilderna ser ni Lala, matte och Ann med oss hundar i tältet, det regnade en del, och mig Woodi när jag slocknat i soffan på kvällen.



Idag har husse haft födelsedagskalas så det har varit livat här hela eftermiddagen och halva kvällen. Han bjöd på smörgåstårta och fast vi tiggde jättemycket både igår kväll när matte och husse gjorde grunden och på förmiddagen idag när de garnerade dem så fick vi inte smaka någonting. Det var faktiskt lite taskigt! Matte tappade lite vindruvor på golvet men det var allt vi fick... Men annars hade vi trevligt! Det kom en goldentjej som var 4 månader, hon var söt men ganska läskig, hon var ju mycket större än oss! Nu ska vi sova, det har varit en hård helg!

Sov så gott!






Inga kommentarer: