torsdag 27 december 2007

God Jul, God fortsättning och snart Gott Nytt År!


Vi hoppas att ni haft en bra jul och har börjat ladda inför nyåret! Vi har haft fullt upp hela december så det har blivit dåligt med uppdatering här. Vi får väl skärpa oss år 2008 :-)


Denna julen var ju Atlas andra och Woodis första. Vi startade firandet på dan före dopparedagen, när husse kom hem från jobbet så packade vi bilen och begav oss till Boxholm.

Där var Ingo och Agge och husses syster Elin, vi spelade Bingolotto och umgicks hela kvällen. Vi fick bo i husses gamla barndomsrum, eftersom vi var borta så fick vi sova hos husse och matte i bäddsoffan. Det var mysigt!


Julafton startades med skogspromenadi Boxholm, sedan var alla vi bjudna hem till vänner till husses familj på jullunch. Julen handlar ju mycket om mat har vi förståt, haha. Fördelen för oss är ju att människorna behöver mycket motion och frisk luft så det har blivit många skogspromenader. Efter välbehövlig eftermiddagsvila anslöt David till julfirandet, det blev julklappsutdelning och ännu mer mat.


På juldagen vid lunchtid begav vi oss till nästa julfirande, det var med mattes familj i Mantorp. När vi kom dit upptäckte vi att det var ganska många där, för Roines barn var också där. Tur att vi känner oss som hemma där...Vi fick julklappar, leverpastej och godis. Framåt kvällen var vi inte så många kvar så då spela vi spel och umgicks. Sedan åkte vi hem, borta bra men hemma bäst :-))


På annandagen och idag har vi mest softat med matte. Idag slutade husse tidigt så när matte och Woodi var på kurs med Tomas så var husse och Atlas i vidinsjö skogen. Nu är vi trötta på jul, men vi laddar inför söndag. Då är det ingen vanlig dag för det är mattes födelsedag. Hon fyller 25 år !!!


1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Kul att se er i farten igen!! Det verkar som om hundarna skött sig fint under helgen. massor med social träning har de fått i alla fall, god mat och promenader gör ju saken ännu bättre ur hunperspektiv.
Ha det fortsatt skönt.
Lala, Henric, samt Gänget med 4:a ben