söndag 30 december 2007

Grattis Matte!!


Ja må hon leva, ja må hon leva...så väckte vi matte imorse. Vi grabbar var ute på morgonen och sedan så fixade vi frukost på sängen. Så fick hon en present av oss, det var ett fotoalbum som husse gjort till henne. Vi var med på ganska många bilder, vi blir ju rätt bra på kort :-)


Idag kom inte alla gäster på en och samma gång utan de var lite utspridda under dagen. Den största presenten som matte fick var ett Stort Startpaket (lektioner, halkkörning, teori och uppkörning) på körskolan så matte kan ta ett körkort. Riktigt bra present tycker vi för då kan matte köra oss både till skogen och till kurser. Det fick hon av alla nära och kära, de hade gått ihop och fixat det.


På eftermiddagen åkte vi ut till eklandskapet och sprang i fårhagen som ligger där, men det går ingafår där såhär års. Där är det jätte kul för det finns så mycket stenar och träd att springa och hoppa kring. Idag har husse och matte varit och betalt deras nya soffor, de finns just nu på ett lager här i Lkpg så husse ska hämta dem nästa vecka. Hoppas de är lika sköna och mysa i som den gamla soffan :-)


Imorgon är det nyårsafton, sista dagen på 2007, vi ska åka till Gun-Inger och Roine och fira in det nya året. Det är mycket snack om raketer och hundar, men vi tycker det inte är så läskigt. Vi kan ju vara inne med matte vid tolvslaget, så slipper man vara ute och frysa som människorna.


Vi hoppas att 2008 blir lika bra som 2007! Hörs nästa år, från oss till er GOTT NYTT ÅR!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.