torsdag 3 januari 2008

God fortsättning!


God fortsättning på det nya året! 2008, det blir nog ett bra år, Woodi fyller snart ett år och sedan blir Atlas två år och så småningom blir matte och husse 26 år.
Idag (eller igår eftersom vi skriver efter klockan tolv) fyller husses pappa Ingemar 61 år, stort grattis från oss!!!
Vi måste ju börja med att berätta om vårt nyår. Vi (eller matte och husse) hade bestämt med mattes mamma Gun-Inger och Roine att vi skulle vara hemma hos dem, vi fyra i vår familj, Gun-Inger och Roine och så mattes storasyster Jenni med familj och mattes lillasyster Tina och hennes kille Emil. Så vi åkte till Mantorp vid fyra när husse kommit hem från jobbet, Jenni och Nelli var här och hämtade oss, de och matte hade varit och handlat nyårsmaten tillsammans innan. Hemma så Gun-Inger och Roine plockade vi upp våra saker eftersom vi skulle sova där och sen började människorna laga mat. De slog på stort och åt trerätters men vi fick bara våran vanliga mat:( Fast Roine gav oss lite godis precis som han brukar, det var bra!
Sedan umgicks vi och hade det trevligt fram till tolvslaget då killarna och Tina gick ut och smällde lite raketer, vi stannade inne med matte, Gun-Inger. Jenni och Nelli (och Ronia, fast hon låg och sov). Det var jättemycket folk i Mantorp som smällde raketer så människorna hade mycket att titta på. Som tur är bryr vi oss inte om smällare och raketer men vi fick titta ut genom fönstret om vi ville sa matte men det ville vi inte, var väl inget att titta på där!
Det blev rätt sent på natten innan människorna gick och la sig så vi sov ganska länge på nyårsdagen och tog det lugnt hela dan hemma hos Gun-Inger och Roine, var ute ett par svängar på promenad och lekte i snön och sådär förstårs! Vid fem tog vi tåget hem, var rätt skönt att komma hem!
Idag har husses och hans pappa Ingemar varit och hämtat våra nya soffor, jättekul! Nu har vi mycket mer plats att busa och sova på. Dessutom kan Woodi titta ut genom båda vardagsrumsfönstren nu, förut nådde han bara det ena:) På kvällen har vi gratulerat Ingemar på födelsedagen och nu ska vi sova. Som ni ser på bilden så föredrar Woodi att sova högt uppe dagtid, varför ska man ligga i buren när man kan ligga ovanpå?

Inga kommentarer: