fredag 4 januari 2008




Idag går våra tankar till Lala som förlorat sin älskade Skrutt genom en olyckshändelse. Vi är verkligen ledsna för din skull Lala och för alla våra hundkompisar på Destiny Heights som förlorat sin kompis. Det blir tomt utan henne nästa gång vi kommer och hälsar på!
Igår var det sista gången på Woodis vardagslydnadskurs. Vi trodde att det var en gång till kvar men så var det tyvärr inte! Det var riktigt kallt men som tur var höll vi mest till inne i skogen så det blåste inte riktigt lika mycket där som det gjorde annars. Atlas och husse passade på att gå 2,5-an medan de väntade på oss så hela familjen fick komma ut i skogen.
Matte har fortfarande jullov så hon går här hemma och skräpar mest hela dagarna. Fast det är ju rätt bra, då hinner hon ju vara ute med oss i snön desto mer! Dessutom hinner hon komma i gång med att träna ordentligt innan skolan börjar, hon ska faktiskt iväg i eftermiddag och köra jympa med Cici. När hon kommer hem igen blir det myskväll hela familjen och så ska vi se På spåret. Det ska bli härligt! Vi börjar ju äntligen komma in i de vanliga rutinerna efter jul och nyår och det föredrar ju faktiskt vi, bättre att veta vad som kommer att hända....
Som ni ser på bilderna gillar vi att leka, springa och nosa i snön, matte tycker det är lite väl svårt att ta bilder på oss framifrån så ni får nöja er med att se världens sötaste rumpor:)

1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Tack för omtanken, ni ser hur ofattbart snabbt livet kan förändras, så ta väl vara på varandra.
Här är såååå tomt, trots att den lilla damen bara vägde knappa 3 kg, så tog hon stor plats .
Lala