torsdag 17 januari 2008

Busungar


Matte tycker att vi ena riktiga busungar ibland! Här ser ni två bus som vi roade oss med i måndags när vi var i Vallaskogen. Atlas hittade hästbajs, mumma! Och då var förstås lillebrorsan också tvungen att smaka lite... Att matte fångade mig på bild beror på att jag sprang tillbaka en sväng när matte och husse sagt åt mig och gått en bit:) Men lillebrorsan kan han med, matte fångade honom på bild i full fart med att ta sig över färisten fast matte och husse ropade att han skulle låta bli! De gick över och hämtade honom tillbaka eftersom de var rädda att han skulle bryta benen av sig, fast så smidiga som vi pappisar är så är det ju ingen fara som ni ser!
Husse glömde att berätta sist att vi har varit borta på egen hand i helgen. Matte och hennes (och vår) kompis Jessica hade nämligen sin 25-årsfest i vår lägenhet i fredags. Varken de eller vi tyckte att det var en bra idé att vi var med, det blir ju alldeles för stökigt, så vi åkte med husse hem till Gun-Inger (mattes mamma) och Roine i fredags eftermiddag och stannade ända tills lördag eftermiddag eftersom både matte och husse jobbade i lördags. Matte var med sin brukare på bröllop och kom hem och var väldigt mätt och glad:) Hon sa att bröllopet var jättefint (det var till och med ett trippelbröllop) och det är ju inte ofta man får gå på bröllop på sin arbetstid! Vi hade det iaf härligt hos Gun-Inger och Roine men nu tänker vi bara vara hemma ett tag.
Idag har vi haft det ganska bra, matte sitter och skriver på en hemtenta (i sista minuten som vanligt...) så hon har lekt en massa med oss och gått härliga promenader så att vi och hon fått vara i fred från varandra resten av tiden. Passar oss utmärkt! Fast det var rätt kul när husse kom hem så att vi hade nån att få uppmärksamhet från hela tiden också;)

1 kommentar:

Anonym sa...

I markerna här omkring finns även koskit, Har Älg och Rådjurs "pluttar" så ni får väl variera kosten lite när ni kommer hit.
hälsningar Vera & c:o