tisdag 15 januari 2008

Var är snön..

...ja det undrar vi. Nu förtiden känns det ju mer som vår eller snarare höst. Det blåser och är mest mulet. Men igår var det faktiskt lite sol, det var skönt att var ute då. Nu har matte och husse varit lediga två dagar ihop. Det har varit perfekt för då åker vi ut i olika skogar och är ute och springer och leker. Dessutom tränar vi en hel del också :-) Igår var vi ute en riktigt lång promenad i Vallaskogen, vi gick en bit på östgötaleden, då följer man pinnar med organgemarkering. Idag var vi i Vidingsjöskogen och dessutom var vi med matte på hawaiiörna.




Idag har även husse varit på billetarutflykt med John, helt plötsligt så ringde han till matte och sa att vi skulle komma ner så skulle vi få kolla på en bil, det var en jätte fin Volvo V70. Husse öppnade bagageluckan och vi fick testa och hoppa in och kolla om vi gillade den. Det var jätte mycket plats så där skulle vår bur passa perfekt. Nu får vi bara hoppas att vi får sålt vår nuvarande bil..om det är ngn som är sugen kolla in: http://www.blocket.se/vi/14260084.htm?ca=14_s


Som sagt nu finns det inte en enda snöhög kvar här i Linköping, vi som hoppats på en riktig vinter med mycket snö. Men men det kanske kommer i februari!

Inga kommentarer: