fredag 7 december 2007

Regn!

Hej hej!
Fredag idag, härligt! Tyvärr så öser regnet ner, vi vill att det ska vara så fint väder som det var när vi tog den här bilden, en sommarkväll i juli. Det var ljust mycket längre då också.
Eftersom vi inte skrivit på länge, nu igen... så får vi börja med at berätta om vår vecka.
Husse var ledig både måndag och tisdag, härligt! Då har vi fått rå om honom riktigt ordentligt. För att han skulle få se lite annat än sitt jobb så tog vi med honom och matte på en härlig (om än geggig) skogspromenad i måndags och till Dog design för att leka med Lusen och handla lite i tisdags. Egentligen skulle Atlas ha börjat sin lydnadskurs hos Malin i tisdags men det var så många som var sjuka så det blev inställt, vi får börja nästa vecka istället och det ska bli jättekul!
Igår hade vi en fullspäckad kväll. Woodi har sin kurs på torsdagar så innan kursen gick vi med matte till Cici och Ping så att Atlas kunde vara där tills vi kom tillbaka. Igår var det nämligen tomtenatta på Gränden så husse jobbade ända till klockan 24, jobbigt! Han kom dock och hämtade mig, Woodi, och matte och körde oss till kursen så vi bara behövde åka buss åt ena hållet. Kursen gick bra, vi fortsatte på det vi lärde oss förra gången och gjorde det lite svårare. Som tur är har matte lärt mig att sitta kvar innan så jag fick glänsa lite för mina kurskamrater:) När kursen var slut åkte vi till Cici och Ping och då var mattes gamla arbetsgrupp i skolan där och hade julmys. Vi stannade ganska sent, människorna spelade spel och åt en massa och vi softade mest. Jag vågade nosa på Ping och vi skällde inte på varandra en enda gång! Matte är jättestolt över mig. Hon är stolt över Atlas med för han hängde inte Ping i rumpan hela kvällen för en gångs skull...
Idag är vi trötta och så regnar det ju så vi tar det lugnt. När matte kom hem från skolan vid lunch gick vi promenad och sen sov vi en stund i soffan alla tre. Sen gick vi en sväng igen men det var jätteblött ute så vi snabbade oss hem. Ikväll ska vi hänga med matte och husse och bara mysa och kolla på idolfinalen. Undrar vem som vinner? Det gör oss detsamma förresten men det ska bli skönt att bara mysa i soffan hela familjen!

Inga kommentarer: