söndag 24 februari 2008

Helgen gick fort


Ja, så kan man säga om helgen som varit. Husse har jobbat hela helgen och matte har pustat ut efter hemtentan och vi har gjort detsamma. I fredags kom John på besök till oss, han och husse hängde här hos oss. Matte var iväg på galej med sina kompisar, så det var en riktig grabbkväll :-)


I lördags var vi ute på en riktig långpromenad med matte på eftermiddagen, vi gick ända bort mot stångebrofältet! Det är därborta som Cloetta Center ligger, där det var Melodifestival i helgen. Så denna helg har det varit kändistätt i Linkan. Tror vi såg Danny när vi var ute och gick faktiskt :-). Kvällen spenderades framför tv:n, var ju tvungna att se på det när det är från stan.

Inga vidare bidrag enligt oss, speciellt inte hon Therese som sjöng ngn operavariant, usch!


Idag kändes det verkligen som vår i luften, det var plus 10 grader när vi vaknade. Tyvärr har det ju blåst lite så det har ju inte varit jätte varmt. Men vi har iallafall varit i Vidingsjö och sprungit i skogen, det är perfekt på en söndagskväll för då är det knappt inga andra där. Eftersom vi är så duktiga och lydiga så får vi springa lösa :-)


Imorgon är husse och matte lediga så då ska det tvättas lite, men framför allt så ska vi klippa våra klor. Kanske inte världens roligaste men det är ju skönt efteråt..hoppas vi hinner med en riktigt skogspromenad också!

Inga kommentarer: