söndag 17 februari 2008

Härlig Lördag...


Tja på er alla, idag har det varit en riktigt härlig lördag. Husse var ledig och solen sken från klarblå himmel. I morse när vi vaknade var det -8 grader och riktigt friskt i luften. Efter frukosten begav vi oss alla fyra till Linköpings Brukshundklubb som ligger tio min (med bil) från stan. Idag var det intagningsprov för mig, Atlas. Jag och matte ska nämligen gå en agilitykurs där i vår. För att få gå kursen var vi tvunga att gå på intagningsprov, men eftersom vi känner Linnea som är med och håller i kurserna så visste vi vad vi skulle göra. Detta gjorde i sin tur att vi ej var närvösa, för det var ganska enkla grejer som vi gjorde, bl.a. sick-sack mellan de andra hundarna, sitt och liggkvar och inkallning. Det gick som vi trodde, lätt som en plätt :-)


Jag, Woodi, och husse var ute och hade upptäcksfärd i skogen medans provet höll på. När vi kom tillbaka var det nästan slut så vi fick vara med på sista genomgången. Vi blev också sugna på att gå kurs, så får vi prata med Linnea och se om vi också kan gå. Tycker det är roligt att hoppa och springa vet ni :-)


Efter en lång fm. ute i friska luften åkte vi hem och hängde med matte när husse var i sqaushhallen. Han har börjat spela sqaush igen, nu har ju Petter (husses kompis) flyttat hem till Lkpg igen så de försöker spela ngr gåneg i veckan. Det är bra för husse att springa av sig lite energi...


Eftermiddagen har gått i tvätt och städets tecken, det blir ju ganska smutsigt både ute och inne när det är sådan här "vinter". Sedan blev det melodifestivalen och mys i soffan. Nu laddar vi inför en härlig söndag också...ses imorgon !

Inga kommentarer: