måndag 4 februari 2008

Veckorna bara rusar..

Halloj igen, ja det går fort nu förrtiden. Woodi är 1 år, jag Atlas är snart 2 år, vintern blir snart vår. Nu låter det kanske som vi är lite bittra men det är vi inte..vi försöker nämligen fånga dagarna och ha roligt varje dag.



Som idag t.ex. var husse ledig hela dagen, så när morgon bestyret var över och frukosten var smält begav vi oss ut i det underbara väder som har varit idag. Solen sken så husse tog faktiskt fram solglasögonen (första gången sen sommaren). Vi gick runt Drottningbron och ända ner till Tannefors slussar. Eftersom det var så gott väder mötte vi både mycket människor och hundar.



Matte var i skolan så när vi kom hem så tänkte vi överaska henne så vi hjälpte husse att städa hemma i lägenheten. Hon blev jätteglad, på eftermiddagen var vi hela familjen på en promenad runt Tannefors. Tyvärr så fick vi vara ensamma i eftermiddag, husse och matte åkte nämligen till Mantorp för att klippa sig hos Jenni (hon har ju en egen salong:-)). Men innan dess skulle de hämta Nelli och Ronia hos deras dagmamma. Patrik har ju dragit av sig hälsenan så han hoppar på kryckor och får ej stödja på foten så de behöver en del hjälp nu.



Imorgon ska jag,Woodi till vetrinären för att ta 1 års vaccination. Dessutom ska doktorn göra en hälsokontroll, hoppas och tror jag mår kanon men det är ju bra att kolla iallafall. Mer om det imorgon, Ta´t lungt tills dess .-8



Ovan, syskonkärlek när den är som bäst..

Inga kommentarer: