onsdag 13 februari 2008

Working dogs

Idag har vi alltså varit så kallade arbetande hundar. Malin och Catrine är på inköpsresa i USA så vi har hjälpt matte att passa deras butik idag. Det är kanske inte butiksbiträden man syftar på när man säger arbetande hundar i vanliga fall men vi tycker det kan vara roligt att inte bara vara sällskapshundar ibland;-) Vi var mycket hjälpsamma, även fast det inte var någon större ruljans idag. Tyvärr fick vi inte gå och ta vad vi ville i butiken....
Ikväll har vi gått i skogen med matte och husse. Precis innan vi skulle åka ringde Rocky och Tages matte Linnea och ville umgås med husse så de följde också med. Jättekul att vara ute hela gänget i Vidingsjö-skogen! Vi började med att springa av oss på gräsplanen och sen fick vi gå lösa hela 2,5-an. Det var inte så mycket folk ute, vi träffade bara på fyra joggare sammanlagt, fast det var ju rätt kallt, hade ju till och med blivit frost på gräset.
Nu är vi jättetrötta och ska bara gå ut med husse och kissa en sväng innan våra huvuden landar på kudden!

1 kommentar:

http://dogblseogalalala.blogspot.com sa...

Ja, det är en tröst att ni blivit lite flitigare bloggare. Jag hoppas att er 4-klöver får en strålande bra alla Hjärtans da(g).
Lala