söndag 3 februari 2008

Hurra hurra!


Idag är ingen vanlig dag för idag är det Woodis födelsedag! Lillskrutten blir ett år idag, nästan stor faktiskt;)

Vi har en lugn och skön dag, sov länge imorse och sen gick vi ut en sväng med husse, först promenad och sen hjälpte vi till och skrapade bilen. Det var ju faktiskt fortfarande snö ute imorse! När vi kom in åt vi frukost och sen ville husse mysa i soffan och det tackar man ju inte nej till! När matte väl vaknade så åt hon och husse frukost och sen följde vi husse till jobbet, det är rätt trevligt att gå upp till stan när det inte är så fullt med folk ännu.

När vi kom hem tog vi en massa kort med matte, Lala (Woodis uppfödare) ville ha kort på födelsedagsbarnet. Sen var vi rätt trötta så vi sov en stund medan matte pluggade lite. Sen var det dags att gå ut en sväng (passade på att ta lite fler kort då) och när vi kom in lekte vi med matte ända tills husse kom hem. Nu ska vi strax åka ut till skogen och sen ikväll blir det ägg i maten och förhoppningsvis nåt mer gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja man får väl ta och gratulera jycken då! Sen villa jag även passa på att säga att det nu med INTE är dubbelskott på T650i.