fredag 1 februari 2008

1 februari

Hej hopp!
Idag börjar en ny månad och det är ju alltid skönt! Det är ju även fredag och det är ju inte heller särskilt dumt:)

Idag har vi hängt med husse på förmiddagen, det var nice! Vi är ju lite trötta på förmiddagen eftersom vi är vana vid att vara ensamma och slappa då men vi hängde med ut på en promenad runt slussen i alla fall, det är ju skönt när man väl kommer ut!

Husse stack iväg till jobbet vid tolv så då tog vi det lugnt tills matte kom hem strax efter två. När hon kom hem ringde hon veterinären och bokade tid för Woodi så han får komma dit på måndag för ettårs-vaccination och en liten hälsokontroll eftersom han fyller ett år på söndag! Sen gav vi oss iväg på en promenad alla tre. Först gick vi nere vid ån och sen styrde vi kosan mot Djurdoktorn för att köpa lite förhudsrengöring (kan ju behövas ibland...). Sen gick vi till Dog design för att köpa lite födelsedagspresenter till Woodi. Det var bara Malin som jobbade så tyvärr var inte Lusen där. Men vi stannade ett tag ändå eftersom matte gärna pratar länge med andra som tycker om att prata länge om det bästa i världen, nämligen hundar! Och då fick vi välja varsin leksak som vi lekte med i butiken och så åt vi lite tuggben också, matte fick ju kaffe av Malin... Och så kom en liten trevlig dvärgpudel som hette Napoleon som vi passade på att leka lite med så vi hade det riktigt kul! (Malins hundar är så stora så vi brukar inte vilja leka med dem, de är lite läskiga tycker Woodi.)

När vi kom hem lekte vi med våra nya leksaker (fast det inte är dags för födelsedagspresenter än egentligen) och sen slappade vi lite tills husse kom hem. Ikväll har vi haft en härlig myskväll hela familjen och nu ska vi snart kissa läggdags.

Inga kommentarer: