tisdag 12 februari 2008

Sol!!!

Igår var det äntligen en solig dag vilket vi verkligen uppskattade! När matte kom hem från skolan vid halv ett gav vi oss iväg på en härlig långpromenad runt Gumpekullabron. Woodi har aldrig gått så långt åt det hållet förut och för Atlas del var det väldigt länge sen så det var extra kul att gå nånstans där vi inte brukar gå. När vi gått över Gumpekullabron och vände nosarna hemåt så passerade vi Stångebrofältet som är ett stort grönområde och där fick vi springa lösa jättelänge och det är ju alltid kul! Då kan man ju lukta var man vill och hur länge man vill och springa jättefort. Fast bara om man är lydig när matte ropar på en vilket Woodi kanske inte var så jätteduktig på.... Därför tränade matte honom på inkallning på baksidan med klickern senare på eftermiddagen och idag lydde han mycket bättre när vi var ute och fick springa lösa på Hawaiiöarna på förmiddagen!

Idag har matte gått i skolan på eftermiddagen och när hon kom hem fick vi oss lite stadsträning. Vi försöker träna på att gå upp till stan och så svänga hemåt ganska snabbt igen bara så att vi får känna på hur det är när det när det är mycket bilar och folk. Fast vi går inte in på själva stan utan svänger in på en mindre gata istället. Vi är rätt duktiga nu faktiskt, vi håller oss rätt nära matte för säkerhets skull;)

Nu har vi precis kammat oss och snart kommer husse hem så vi ska hjälpa matte att göra lite lasange som husse älskar! Imorn ska vi göra nåt annorlunda - vi ska nämligen jobba! Spännande va? Vi berättar mer om det nästa gång.

Inga kommentarer: